Laservisionclinics

32 oogchirurgen die samenwerken voor de beste resultaten

Ooglaser is de laatste jaren enorm geëvolueerd in technieken en apparatuur. Daarom hebben we reeds 21 jaar geleden beslist dat de beste manier om kwaliteit aan te bieden samenwerken is. Door onze groep van 32 chirurgen kunnen we telkens opnieuw blijven investeren in de nieuwste apparatuur, de nieuwste technieken en kunnen we ogen laseren in de beste omstandigheden.

Dankzij onze apparatuur kunnen we als één van de weinige centra elk type van ooglaser aanbieden: PRK, FemtoLASIK en SMILE. We kunnen daardoor voor elke patiënt de meest nauwkeurige techniek toepassen, op maat gemaakt.

De Visumax femtosecond laser van Carl Zeiss Meditec

De Visumax femtosecond laser wordt gebruikt om bij LASIK de flap te maken, en bij SMILE de lenticule uit te snijden. De Visumax is de snelste en fijnst werkende femtosecond laser op de markt, waardoor deze stappen van ooglaser preciezer en sneller kunnen gebeuren dan bij de andere femtolasers.

De MEL 90 excimerlaser van Carl Zeiss Meditec

De MEL 90 excimerlaser zorgt bij LASEK en bij LASIK (eerste en tweede generatie ooglaser) voor de vervorming van het hoornvlies bij LASEK en LASIK . Door die veranderde vorm wordt het zicht weer scherp. De MEL 90 is minder invasief en sneller dan oudere generatie excimerlasers.

De Catalyslaser voor laser cataract chirurgie

Dankzij de Catalys laser kunnen veel stappen van de cataractingreep geautomatiseerd gebeuren. Nadien kan dan een kunstlens precies worden ingebracht, zowel monofocaal (focuspunt op 1 afstand, waardoor er nog een leesbril nodig is) of multifocaal (focuspunten zowel voor ver, PC werk als dichtbij, zodat er geen bril meer nodig is)

lasik