Ooglaseren: onze eigen ervaringen

We zijn sinds jaren geleden gespecialiseerd in ogen laseren, en kunnen daardoor de nieuwste technieken van refractieve chirurgie toepassen. Lees hieronder onze eigen ervaringen met ooglaserbehandelingen.  Meer informatie over de mogelijke technieken en prijs van ogen laseren.

Home » Wat doen we? » ogen laseren » eigen ervaringen
cataract operatie mislukt

Dr Steven Renier over zijn Relex Smile ooglaserbehandeling

“Ik had het veel eerder moeten doen”. Dat is zowat de opmerking die ik het meest hoor van patiënten als ik ze zie de dag na hun ooglaserbehandeling. Vanaf nu kan ik ervan meepraten: het is inderdaad een zeer mooie, vlotte procedure met veel voordelen.

Dr Charlotte Renier: Relex Smile

Ik ben zelf oogarts en werd deze week door mijn broer Dr Steven Renier gelaserd aan mijn beide ogen. Bril en het ongemak van contactlenzen behoren nu tot het verleden. De behandeling werd duidelijk uitgelegd, ingreep verliep vlot en het eindresultaat is buitengewoon fantastisch. Mijn zicht was de dag erna al scherper dan ik ooit gezien heb met mijn contactlenzen en bril.

Medisch Secretaresse Elke – Femtosecond LASIK

Uit vooronderzoeken bleek dat ik een goede kandidaat was voor de LASIK methode. Een ingreep die snel en pijnloos verlopen is.
Tijdens de ingreep, die amper een half uur in beslag nam, werd ik steeds geïnformeerd over het verloop. Dat was voor mij enorm geruststellend.
Kortom, ik had het al veel eerder moeten doen!